Over mij

Hé hallo, welkom op Cloud of happiness, mijn wolkje van geluk op het internet. Ik ben Jolien, een 23-jarig meisje uit Antwerpen en ik werk als administratief bediende bij een dokter. Op deze blog schrijf ik over alle dingen die mij gelukkig maken. Jullie - en mezelf  - met deze blog een happy gevoel bezorgen, daar doe ik het voor.


Welke dingen mij dan zoal gelukkig maken? In de eerste plaats is dat mijn geweldige vriendje Sam, waar ik na 7 jaar nog steeds stapelzot van ben. Daarnaast kijk ik enorm graag naar series en films. Mijn absolute favoriet is One Tree Hill. Ik ga ook elke week minstens 1 keer naar de cinema om daar samen met mijn vriendje of vriendinnen te genieten van een leuke film met de nodige snacks erbij. Want ja, eten is ook één van mijn grote liefdes. Ik ga heel vaak op restaurant en eten is één van de weinige dingen waarvoor je me mag wakker maken. 

Verder ben ik volledig verslaafd aan mijn iPhone en social media. Zonder Twitter en Instagram kom ik mijn dag niet door en mijn iPhone heb ik bijna altijd in mijn handen. Wat nog? Uhm. Ik heb een grondige hekel aan vroeg opstaan en hou dus enorm van uitslapen. Ik ben een echte piekeraar en mijn gedachten staan nooit stil. Verder geef ik véél te veel geld uit en hou ik van lezen, shoppen en bloggen natuurlijk! 

Ik hoop dat jullie - net als ik - veel plezier zullen beleven aan mijn blog. 


2 opmerkingen:

 photo envye.jpg
envye blogger theme