maandag 18 augustus 2014

Back to reality


Ik wou dat ik het nog niet moest schrijven, maar: hé, hier ben ik weer. Na een heerlijke vakantie ben ik weer thuis. Terug in het regenachtige, koude België. De afgelopen 2 weken had ik de beste vakantie van mijn leven: elke dag zon en plezier. Ik ging voor het eerst naar Spanje (Barcelona!), bezocht de leukste pret - en waterparken, verlegde mijn grenzen en werd elke dag wakker met een lach op mijn gezicht. Terug thuis zijn doet écht pijn. De dingen die ik vooral mis?

Ontbijten bij Dunkin' Donuts - elke dag shortjes dragen - wakker worden en het meteen te warm hebben - zwemmen - elke avond uit eten - nieuwe plaatsen ontdekken - winkels die tot 22u open zijn - de zee - elke dag een beetje bruiner worden - wakker worden naast mijn liefste in ons tentje - achtbanen ontdekken in PortAventura - de engste glijbanen toch durven - croissants eten - elke dag meer en meer beseffen hoe graag ik mijn vriendje zie - McFlurry Kitkat - nooit een jas nodig hebben - mijn blote voeten in het zand - lezen aan het zwembad - mij doodlachen met mijn vriendje, mijn broer en zijn vriendin - nergens aan denken. 

Jep, ik heb heel veel last van heimwee. Zeker nu het hier zo'n somber weer is. Zomer, kom je please nog even terug?

5 opmerkingen:

 1. Zo te lezen heb je een heerlijke vakantie gehad. De thuiskomst is inderdaad een stuk minder. Tis hier in Nederland (waarschijnlijk net zo) ook koud en vies herfst weer. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke bikini ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom terug, het went meestal heel snel weer. En gelukkig kan je dan op regenachtige dagen als deze, fijn terugkijken naar de leuke vakantie die je had! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Glijbanen, achtbanen, zon, zee en strand... klinkt als een heerlijke vakantie. Welkom terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt het super gehad zo te horen! Leuke foto:)

  BeantwoordenVerwijderen

 photo envye.jpg
envye blogger theme