dinsdag 19 augustus 2014

Fashion: Holiday outfits

Eén van de dingen die ik mis nu ik terug thuis ben, zijn de zomeroutfits die ik in Zuid-Frankrijk en Spanje kon dragen. Shortjes, hoedjes, topjes! Vandaag deel ik een paar vakantieoutfits met jullie.

Op weg naar het strand combineerde ik mijn badpak met mijn nieuw high waist  jeansshortje, dat ik bij Primark in Barcelona kocht. De rode schoentjes kocht ik in Salou voor amper 5 euro en sindsdien heb ik ze bijna de hele reis gedragen. Wat vinden jullie trouwens van mijn hartjeszonnebril?

 Hetzelfde shortje, maar dit keer met één van mijn favoriete t-shirts. De achterkant is van zwarte kant en schijnt dus door, wat ik heel leuk vind staan. Het is ook oversized en daar hou ik van.

Dit shortje en topje kocht ik allebei in Barcelona. Het shortje bij Primark en het topje bij H&M. Ik ben vooral fan van de lage rug van het topje en het feit dat het een beetje doorschijnt.

Vanwaar dit topje komt, weet ik niet meer. Maar ik hou van losse topjes en van streepjes, dus dit nam ik mee. Het hoedje kocht ik in PortAventura. Ik vond het zo leuk, met dat lintje er rond.

 Going black met een zwart topje op een zwarte short.

De eerste outfit met mijn nieuwe Nikes (I could not resist!). Hier is het al avond, vandaar een iets warmere outfit.

Deze grijze jumpsuit heb ik al lang. Ik had hem al een tijdje niet meer gedragen, dus op reis trok ik hem nog eens aan.

Ik hou van felle kleuren. Deze outfit met mijn oranje Nikes en bloesje is dan ook één van mijn favorieten.

- Welke outfit vinden jullie het mooist?

5 opmerkingen:

 photo envye.jpg
envye blogger theme