donderdag 12 juni 2014

Movie Maniac: BlendedGisteren zag ik met mijn vriendje sinds lange tijd nog eens een romantische komedie. Tegenwoordig kiezen we meestal voor science fiction, actie, fantasy of horror. Maar nu gingen we dus nog eens voor een 'verstand-op-nul'-film: Blended. Daarin willen een man en een vrouw (nee, echt?!) elkaar nooit meer zien na een vreselijke blind date. Ze komen elkaar nadien echter toevallig toch opnieuw tegen en belanden uiteindelijk samen met hun kinderen op reis in Afrika. Een typisch luchtig verhaaltje (met Drew Barrymore en Adam Sandler in de hoofdrollen), waarvan je het einde natuurlijk al van mijlenver ziet aankomen.

De film begon goed. Ik moest al meteen lachen en dat is natuurlijk positief. Na een tijdje begon ik echter te twijfelen: vind ik deze film nu eigenlijk wel leuk? Het was allemaal wel erg magertjes en de acteerprestaties waren niet altijd om over naar huis te schrijven (soms zelfs irritant). Maar ja, dan wordt het uiteindelijk wel erg gezellig op vakantie en als er liefde bloeit, dan ben ik blij. Ik heb een paar keer moeten lachen en ik kwam vrolijk de cinema buiten. Geen topfilm, maar zeker wel fijn om eens te kijken.

Mijn score: 3/5.


- Willen jullie deze film zien? Klik hier voor de trailer

4 opmerkingen:

  1. Ik houd wel van Adam Sandler films, ze zijn vaak wel lekker luchtig idd. Deze kende ik nog niet :) Ben benieuwd.. maar dat wordt sowieso wel een DVD geen cinema

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil hem nog wel zien, zeker nu ik in de bios werk moet ik ze wel allemaal kijken he!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil 'm ook graag zien. Ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen