vrijdag 13 juni 2014

Summer hair: Ombre/bronde

Morgen ga ik naar de kapper. Ik wilde eerst beachy waves laten zetten, maar omdat ik nog te hard twijfel ga ik het alvast laten kleuren. De nieuwste trend is bronde hair (een mengeling van blond en bruin). Maar omdat ik niet juist weet wat het verschil is met een ombre zal het dus 1 van die 2 worden. Een ombre heb ik al eens gehad en dat vond ik toen heel mooi staan (afgezien van een blonde lok vooraan, waardoor ik er in mijn ogen uitzag als een hoer - ja, ik heb mijn vriendje toen huilend opgebeld om dat mee te delen - en die ik dus de volgende dag meteen terug bruin heb laten kleuren). Maar dus: tijd voor summer hair!- Wat vinden jullie van bronde/ombre hair?


6 opmerkingen:

 1. Heeel mooi! Ik baal bij zulke foto's altijd dat ik henna in mijn haar heb zitten en het dus (in ieder geval voorlopig) niet met chemische verf kan verven, dan zit zulk resultaat er niet in jammer genoeg :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het leuk al durf ik zelf niet blond doordat mijn eigen haar donkerbruin is en het dan heel lang in de bleek moet. Ik volg je nu trouwens ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blond haar heb ik altijd erg mooi gevonden. Hoop dat jou haar mooi word na je kappers bezoekje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi zeg! Ik vind het zo jammer dat ik mijn haar nooit meer mag verven :( (PPD allergie)

  BeantwoordenVerwijderen